@Pah.saa فهرست : قوانین پرداخت هزینه های ساکنین آپارتمانها (( پهسا ))
1 ـ قوانین مدیر ساختمان : صفحات یک و دو
2 ـ تقسیم بندی پرداختها : صفحه سه ( شامل : چهار وضعیت مختلف )
3 ـ پرداختها : صفحات چهار الی ده ( شامل : تقسیم هزینه های کنتور مشترک برق : نحوه پرداخت هزینه برق با کنتور مشترک : پرداخت حق گاز : پرداخت حق آب : موارد منع مصرف آب و هشدارها : پرداخت حق پارکینگ : پرداخت حق استفاده از آسانسور )
4 ـ طریقه محاسبه و نحوه پرداخت : صفحات یازده و دوازده ( شامل : طریقه صحیح محاسبه نمودن هزینه ها : نحوه پرداخت وجوه هزینه های مختلف )
5 ـ قوانین متفرقه : صفحات سیزده تا شانزده ( شامل : استفاده از آسانسور : پارکینگ : نگه داری حیوان : جاکفشی : پشت بام : پرداخت عدم حضور : استعمال دخانیات : منع سوءاستفاده از منابع مشترک : مقدمه مهمان )
6 ـ قوانین مهمان موقت : صفحات هفده تا بیست و دو ( شامل : توافق و عدم توافق پرداخت حق مهمان موقت : پرداخت شارژ مصرفی مهمان موقت : پرداخت آب مصرفی مهمان موقت : موارد منع پرداخت حق شارژ مهمان موقت : موارد عدم پرداخت حق آب مصرفی مهمان موقت : موارد منع پرداختیهای حق آب و شارژ مهمان موقت : قانون مهمان برای عرض تسلیت : قانون برگزاری مراسمهای مذهبی : قانون مهمان برای عیادت بیمار : قانون مهمان برای مراسم های شادی و دو تبصره عدم پرداخت و عدم تغییر وجه پرداختی مهمان موقت ) 7 ـ قانون پرداخت هزینه های تعمیر وسایل مصرفی مستاجر : صفحه بیست و سه
امید است با عنایت پروردگار و توجه حضرت عالی در ادامه فرهنگ آپارتمان نشینی رعایت اینگونه موارد برای ثبات عدل و انصاف بین همسایگان در مجتمع های مسکونی ، اخلاق اسلامی را همراه با صلح و آرامش و دوستی به ارمغان آورد .
09359363830 ــ 77999459 علیرضا قاسمی راوندی
بعد از انقلاب احساس میکردم که باید دست به کارهای عملی زد لذا سه ماهه دوخت را یاد گرفتم و وقتی میخواستم برشکاری یاد بگیرم شنیدم همه متدها خارجی هستند خیلی تعجب کردم که چرا ما با وجود این تمدن کهن برای خودمان یک روش خیاطی نداریم با خودم گفتم : ما اینهمه شهید دادیم کسی باید کاری انجام بده . حالا احساس میکنم خداوند ندای قلبی مرا شنیدند و در راهی قرارم دادند که اکنون یک روش ایرانی بسیار بهتر از تمام متدهای خارجی ابداع کرده ام و نام آنرا ( روش پارسی ) نهادم و بفضل پروردگار موفق شدم در سه شبکه تلویزیونی به مردم معرفی کنم و تمام قسمتهای آن در سایت تبیان و سایتهای دیگر موجود است و تاکنون اشخاصی سی دی های آنرا تکثیر کرده اند اما دریغ از کمترین همکاری وزارت کار و آموزش و پرورش و مربیان دانشگاه الزهرا و....، قصد درد دل ندارم اما همان تلویزیون هم تا مرا مثل لباسی که میشویند ، نچلاندند فرصت خدمت ندادند .
این خاطرات شیرین را نوشتم تا متوجه باشید که بی گدار به آب نمیزنم . البته این طرحی که نامش را ( قانون پرداخت هزینه های ساکنین آپارتمانها ) گذاشته ام تا جا بیافتد زمان می برد اما عاقبت خوشی دارد . هم چنان که با پیچیده ترین مسائل ریاضی که آشنا میشویم ساده بنظر میرسد .
خوب میدانم هنگامی که کنتور آب یا برق مشترک است امکان دارد یک خانواده دو نفره از یک پنج نفره مصرف بیشتری در حد اصراف داشته باشد اما نمیتوان همه را به یک چشم نگاه کرد و بخاطر عده ای معدود که ان شاء الله آنها هم خوب میشوند ، همه را در عذاب قرار داد .
من نمیگویم این طرح کامل است شاید لازم باشد افرادی باهوش با حضور ذهن بیشتر و تخصص آنرا کاملتر کنند و این هیچ اشکالی ندارد مهم اینست که به داد خانواده های ضعیف و نیازمند برسیم . بنده در مسجد و مکانهای دیگر با مردم که گفتگو کردم دیدم همه با این معضل مشکل دارند یکی میگفت : در مجتمع ما یک خانواده چهار نفره اندازه یک دونفره وجه آب میدهند و هر موقع مطرح میکنیم میخواهند ما را کتک بزنند . خودم که دو سال هست اینجا آمدم از رنج همسایه در عذابم . نمیدانم شما چه نظری در مورد این طرح خواهید داشت ! آیا تا بحال آپارتمان نشین بوده اید یا نه ؟ اما خودم که 60 سال منزل شخصی پدری بودم تصور اینکه آپارتمان نشینها با چه دردسرهایی روبرو هستند را نمیکردم اگر شما هم نبودید میتوانید بپرسید . بعد از عنایت خدا منتظر لطف شما هستم.
سلام و عرض ادب خدمت نمایندگان محترم مجلس یازدهم
احتیاجی نمیبینم در مورد عواقبی که ورود مال حرام در زندگانی آدمیان بوجود می آورد توضیحی دهم اما گاه این معضل خواسته وارد زندگی انسانها میشود و گاه ناخواسته بهر صورت این وظیفه ماست در مورد اموال حرامی که ناخواسته و از روی بی توجهی زندگانی ما را به تباهی میکشاند بیاندیشیم و بیاری پروردگار ریشه های آنرا بخشکانیم .
در این نوشته قصد داریم تا در مجتمع هایی که چندین خانوار زندگی میکنند و به صورتهای مختلف از کنتورهای مشترک بهره میبرند موضوعاتی را که عبارت است از نحوه پرداخت شارژ و آب بصورتی که حتی المقدور انصاف در آنها رعایت شده و موجبات رضایت پروردگار و بندگانش فراهم گردد را مطرح کنیم تا ان شاءالله مردم مسلمان و با وجدان با رعایت نمودن آن تا حد امکان از ورود و خروج مال حرام به خانوارهای خود و دیگران جلوگیری نمایند .
زمانی که به پیچیدگیهای این طرح فکر میکنیم گمان میبریم که این یک امر ناشدنیست اما وقتی به خانواده هایی نگاه میکنیم که با خون دل اجاره را تهیه کرده و با بدبختی شکم زن و بچه های خود را سیر میکنند آنوقت عدالت فریاد میزند که آنان نباید هزینه مصارف دیگران را بپردازند .
حدود سالهای 62 یک روز صبح وقتی که مردم میخواستند سوار اتوبوسهای شرکت واحد شوند بی هیچ اطلاع قبلی دیدند جنب درب جلو نوشته ( ویژه ورود برادران ) و درب عقب ( ویژه ورود خواهران ) و چون هیچکس رعایت نکرد فردای آنروز پاک کرده بودند . بنده فکر میکردم حداقلش این بود که در آن تابلو که سالها پیش روی مسافران بود و روی آن نوشته شده بود هوا یک عنصر حیاتیست و ... میتوانستند اطلاع رسانی کنند خلاصه طرحی نوشتم و بعد از مراجعه به شرکت واحد و وزارت کشور و نخست وزیری عاقبت با حاج آقا چه پور مدیر عامل گفتگو کردم و بعد از دو سال که طرح را زیر و رو میکردم عاقبت معاون ایشان گفتند : تو برای چی اینقدر اصرار داری این طرح اجرا بشه اگر جامعه بهم ریخت و مردم اعتراض کردند ما تو را نشان میدهیم و میگوییم این آقا مقصر بود ! بهر حال مرا در مینی بوس رانی استخدام کردند و بعد از 3 ماه احساس کردم نمی شود مثل آنان شد لذا استعفا دادم و نتیجه تمام تلاشم این شد که فهمیدند باید طرح داد . داستانش طولانیست اما هیچکس طرح مرا نخواند !
اینجانب علیرضا قاسمی راوندی تاکنون شصت و دوسال و اندی از پروردگار عمر گرفته ام حدود شصت سال در تهران و منزل شخصی پدر و مادرم زندگی میکردم پدرم سال 66 بر اثر تصادف در تهران برحمت خدا رفتند و طی این مدت شش خواهر و یک برادرم برای گرفتن حقشان از خانه که چهار دنگ آن بنام پدرم بود بخاطر حضور مادرم کاری صورت ندادند تا اینکه مادرم هم بعد از نزدیک ده سال که زمین گیر شده بودند بعد از تحمل سختی ها و بیماریها در سال 96 دار فانی را وداع گفتند . دیگر وقت آن بود که خانه را بفروشیم و سهم وارث را بدهیم بنده بعد از توافق آنها با فروش خانه این رسالت را انجام داده و این بار سنگین امانت را بیاری پروردگار به دست صاحبانش رساندم .
سپس آپارتمان کوچکی در یک مجتمع پانزده واحدی که در هر طبقه سه واحد با ابعاد مختلف داشت تهیه نمودم مدتی بعد با نحوه پرداخت شارژ و آب آشنا و متوجه اختلافی که بر اثر پرداخت آن میان همسایه ها بوجود آمده بود شدم ، همان مواقع بود که به بنده پیشنهاد دادند مدیر ساختمان شوم بعد از تعامل با همسایگان و گفتگو با پنج تن از مالکان قبلی که آپارتمانهای صد متری را برداشته بودند به آنها گفتم که اگر قرار باشد بنده مدیر شوم با این وضعیت که پارکینگ دارها اندازه آنها که پارکینگ ندارند حق شارژ بدهند موافق نیستم و این بی عدالتیست و نمیتوانم جواب خدا را بدهم همچنین از تعداد زیاد مهمانانی که به آپارتمان بزرگها رفت و آمد داشتند و حتی بعضی هم دائمی بودند اما آنها به تعداد دو یا سه نفر خودشان حق شارژ و آب میدادند در حالی که بعضی از شبها چند نفر در منازلشان میماندند و سایر همسایگان هم از مصارف آنها ناراضی بودند گفتم ، اما فایده نداشت . این افکار از وقتی آغاز شد که مدیر ساختمان گفت پسر مستاجری که قبل از بنده در آپارتمان سکونت داشت هر وقت به دیدن مادر بیمارش میآمد و شب میماند مبلغی اضافه تر میداد و میخواست وضو گرفتنش حلال باشد در همان دوران هر چه بیشتر فکر میکردم بیشتر با بی عدالتی و پایمال شدن حقوق آپارتمان نشینها مواجه میشدم تا اینکه زمانی که در اطراف مجلس کار داشتم با پرسنل آنجا که مطرح کردم میخواهم طرحی در این رابطه بنویسم گفتند آقا خدا خیرت دهد بنویس ما خیلی در این ضمینه مشکل داریم و وقتی از کمیسیون عمران هم سوال کردم آنها هم خیلی استقبال کردند وقتیکه اینطور دیدم و نحوه برخورد همسایگان را در مورد وقتیکه به ایشان گفتم شما باید برای استفاده از برق مشترک و آب و هزینه شستشوی پارکینگ ماهی پنج هزار تومان بیشتر بدهید با پاسخ این که ما پارکینگ را خریدیم و یا اینکه ما داریم اجاره پارکینگ را میدهیم روبرو شدم فهمیدم که راه حل این معضل فقط از طریق قانون است که باید حل شود بنابراین تصمیمم برای نوشتن طرحی که این مشکلات را تا حدی مرتفع نماید راسخ تر شد . این نسخه که آخرین اصلاحات روی آن انجام شده و کامل تر از نسخاتی است که به ترتیب برای کمیسیون عمران و چند نماینده محترم مجلس و سه تن از مراجع تقلید در قم ارسال نموده ام، نمونه مشابه برای دفتر مقام معظم رهبری و ریاست محترم مجلس آقای قالیباف و آقای سالاری در شورای اسلامی شهر وریاست محترم شورای حل اختلاف آقای مهدوی ، همچنین ریاست محترم قوه قضائیه آقای دکتر رئیسی ارسال شده است .
.: Weblog Themes By Pichak :.