خلاصه طرح پرداخت هزینه های ساکنین آپارتمانها ( پهسا )
مدیر ساختمان یک حساب صفر برای واریزی ساکنین در نظر میگیرد تا بهره واریزیها به آنها تعلق گیرد . ایشان برای ارتباط با ساکنین از یک خط اعتباری استفاده میکند و هزینه اعتبار آنرا با شارژ ساختمان میدهد . مدیر میتواند طلب دستمزد کند و در غیر اینصورت حق شارژ و آب را پرداخت نمیکند معاون ایشان فقط هزینه شارژ نمیدهد . تقسیم بندی پرداخت هزینه ها با مدیر است و ساکنین باید با آگاهی از دخل و خرج ساختمان مطالبات مدیر را پرداخت کنند .
کل هزینه های آب و شارژ بین ساکنین بصورت مساوی محاسبه گردیده و مدیر موظف است این مبلغ را از ساکنین کم مصرف کسر و به پرمصرفها اضافه کند همچون ساختمانهایی که تعدادی از واحدها پارکینگ دارند و آنهایی که در استفاده از آسانسور برای رفتن به طبقات بالاتر برق بیشتری مصرف میکنند باضافه کسانی که لوازم برقی اضافه متصل به کنتور مشترک دارند . کودکان و سالمندانی که بتنهایی از آپارتمان خارج نمیشوند تنها هزینه آب به آنها تعلق میگیرد .
در بحث هزینه های مالک و مستاجر پرداخت کل هزینه های وسایل مصرفی و عوارض نوسازی با مالک است و مستاجر هزینه پسماند و وسایلی را میدهد عمداً یا سهواً خراب کرده باشد .
برخی هزینه های دیگر مانند ترمیم خرابیها و مانند آن اگر مورد استفاده عموم باشد بطور مساوی تقسیم گردیده و اگر مورد استفاده واحدهای خاصی باشد فقط به آنها تعلق میگیرد .
در بحث مهمان ، در صورتیکه کلیه ساکنین بر این عقده باشند که محاسبه نگردد همین حکم لازم الاجراست اما در صورتی که حتی یکی از واحدها مایل نباشد که هزینه های مصرفی مهمانان همسایه را بدهد این موضوع از جانب مدیر مطرح شده و بدون اینکه شخص ناراضی معرفی گردد مالکین موظفند بازای مدت زمانی که هر تعداد مهمان در آپارتمانشان سکونت دارد هزینه های مصرفی او را که قدری بیشتر از سهم روزانه ساکنین است پرداخت کنند . البته این پرداختی اختیاریست و کسی حق اعتراض ندارد و خاطی مدیون همسایه ها خواهد شد . پرداخت حق مهمان دائمی الزامیست . تنها در موارد عروسی و فوت همسایگان از پرداخت هزینه های مهمان معافند .
.: Weblog Themes By Pichak :.