قوانین متفرقه ( استفاده از آسانسور ) ( صــ13 )
اگر ساکنی اعلام کند که تمامی اعضای خانواده بهیچوجه از آسانسور استفاده نمیکنند ( هزینه هر بار ورود و خروج خود و مهمانشان یک روز کامل محاسبه میشود ) در صورت عدم استفاده مستاجر هزینه های نگه داری آسانسور توسط صاحب ملک پرداخت میشود .
هیچیک از ساکنین حق نگه داشتن درب آسانسور را بمدت طولانی ندارند و مدیر لازم است در صورت شکایت ساکنین به خاطی هشدار دهد همچنین والدین باید از وسیله بازی قرار دادن آسانسور توسط کودکانشان جلوگیری بعمل آورده و هشدارهای لازم را به آنها بدهند و در صورت بی توجهی باید حق مهمان را پرداخت کنند . گذشته از تفریح حمل بار بهیچوجه با آسانسور مجاز نیست .
کودکان سالمندان و اشخاص عقب مانده ذهنی که قادر نیستند به تنهایی از آسانسور استفاده نمایند شرایط پرداخت هزینه به آنها تعلق نمیگیرد حتی اگر بخاطر آنها آسانسور به حرکت درآید بنابراین هر کدام از این گروه ها که بطور مستقل از آسانسور استفاده کنند به آنها هزینه تعلق میگیرد .
قوانین متفرقه ( پارکینگ )
چنانچه مالک ، پارکینگ خود را به شخص دیگری واگذار نماید یا اینکه ملک را اجاره داده و پارکینگ را برای خود نگه دارد خودش باید هزینه های برق مشترک و نظافت و هر مصرفی متعلق به آنرا پرداخت نماید . این مورد برای واگذاری یا نگه داشتن انباری هم رعایت میشود .
هیچگونه تعمیرات اساسی جایز نیست در محل پارکینگ انجام پذیرد و خودرو باید بوکسل شده و به تعمیرگاه هدایت شود و همچنین شستشوی آن هم در محل پارکینگ مجاز نیست . اما دستمال نمدار کشیدن اشکالی ندارد . بهر حال نباید هیچ آلودگی در کف پارکینگ مشاهده شود .
مدیر ساختمان موظف است بر اساس شکایت ساکنان و یا مشاهده خود از تردد خودروهای دود زا در پارکینگ ممانعت بعمل آورد همچنین چنانچه وسیله ای بدلیل ریزش روغن یا دوده و هر مورد دیگری پارکینگ را کثیف نمود مالک را وادار به رفع عیب خودرو نموده و موقتا مقوایی در محل قرار دهد . ( مهم ) بطور کلی میزان پرداختی حق پارکینگ بر اساس دفعات خروج و ورود مشخص میگردد .
.: Weblog Themes By Pichak :.