تقسیم هزینه های کنتور مشترک برق ( صــ4 )
چنانچه هر واحدی کنتور برق مجزا داشته باشد تکلیفش با مصارف داخل آپارتمان روشن است اما برای خارج از آپارتمان یک کنتور مشترک وجود دارد که مقدار مصرفی برق فضاهای مشاع را مشخص میکند . این مصارف خارج از آپارتمان در فضاهایی تقریباً برای همه یکسان است مانند برق پله ها و انباری و احیانا پمپ آب ، اما در محلی دیگر فقط برای بعضیها مورد استفاده قرار میگیرد مانند درب ریموت دار پارکینگ و چراغهای آن که تا زمان استقرار خودرو روشن میماند . مورد آخری که از کنتور برق عمومی تامین میشود و خیلی هم مصرفش بالاست آسانسور میباشد که تک تک به تمام این موارد خواهیم پرداخت تا هر کس باندازه مصرف خویش سهمش را پرداخت نماید ( البته بیشتر در مجتمع هایی که برق مشترک با کنتور مجزاست و آسانسور و درب ریموت دار پارکینگ وجود دارد )
حدود بیست درصد از هزینه قبض برق کنتور فضاهای مشاع ، سهم ساکنانی است که تقریبا همه به یک اندازه مصرف میکنند .
حدود سی درصد سهم پارکینگ دارهایی که از درب ریموت دار استفاده کرده و با ورود و خروج هر دفعه موجب روشن ماندن چراغهای پارکینگ بمدت طولانی میشوند ( اگر واحدهایی پارکینگ دار نباشند از سهمیه این سی درصد معافند و فقط بین آنهایی که پارکینگ دارند تقسیم میگردد )
حدود پنجاه درصد باقی مانده از کنتور برق مشترک هم سهم استفاده کنندگان از آسانسور میباشد که آنهم طبق ضوابطی که مقرر گشته از ساکنین دریافت میشود .
برای هر واحدی که از پریزهای برق کنتور مشترک در هر نقطه ساختمان استفاده کند ، مانند قرار دادن یخچال و فریزر در انباری یا قرار دادن هواکش در آنجا و یا هر گونه استفاده شخصی دیگری ، وسیله ای قرار داده باشد که برق مشترک را مصرف بکند مدیر ساختمان مبلغی مشخص کرده دریافت میکند .
جمع دریافتی های برق هم باید حدود ده درصد از مبلغ قبض برق بیشتر باشد تا برای احتیاجات برقی ناگهانی و ضروری ساختمان مورد استفاده قرار گیرد .
البته هزینه های نظافت جداگانه ، نود در صد کل واحدها و ده درصد باقی مخصوص پارکینگ داران .
.: Weblog Themes By Pichak :.