شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ سلام دوستان * بهترين زمان براي تزريق واکسن آنفولانزا ! تا آخر مهر ماه ... حالتون عوض ميشه :) من امروز تست کردم حقيقتاً ارزشش رو داره =) *


* مثل يک سوپر من وارد جمع آنفولانزا گرفته ها بشيد * :D
حالم خيلي خوبه جاي هيچگونه نگراني نيست :)
درد نداشت؟
آواي من
سلام.ضروريه همه بزنن؟
نه خانم احرار توي بازوي سمت راستم زد اصلن يه ذره هم خون نيومد بدون هيچ دردي :)
درود بر شما خانم آواي من ... خب اگه کسي بخواد يک سال از بيماري آنفلانزا مصون باشه بايد بزنه ... اتفاقا خيلي خوبه زمستونم در پيشه بيمارهاي آنفلانزا هم که رعايت نميکنن گاهي توي صورت آدم سرفه ميکنند گاهي هم اصرار دارن که آدمو بوس کنن انگار بدشون نمياد انتقال بدن !
آواي من
ممنون از توضيح کاملتون جناب راوندي...متشکرم...:)
خواهش ميکنم ... البته اين واکسن رو از داروخانه که تهيه کرديد از داخل يخچال بشما ميدن بنابراين بايد اول بفکر تزريق سريعش باشيد بعد تهيه اش ... سرچ هم بکنيد مطالب بيشتري راجع بهش هست .
*ري را
نهه :|
بلهه : ]
ممنون@};- زدم اما حالم عوض نشده
خواهش @};- نميدونم شايدم من خيلي حساسم ! بهر حال بي اثر نيست :)
بله حتما بي اثر نبوده و نيست =)
حالا من يه کم سرماخوردگي هم که داشتم از بين رفته :) با اينکه خواهرم ميگفت کسي که تزريق ميکنه نبايد سرما خوردگي داشته باشه چون فايده اي نداره :)
قلمدون
:)
انفولانزا همون سرما خودگيه؟
عامل بيماري آنفولانزا و تفاوت آن با سرماخوردگي بيماري آنفولانزا با سرماخوردگي فرق دارد چون ويروس هايي که باعث آن مي شوند از خانواده متفاوتي هستند. آنفولانزا توسط ويروس هاي خانواده ” ارتوميکسو ويروس ها” ايجاد مي شود که به سه گروه (A,B,C) تقسيم مي شوند.
علائم آنفولانزا تب، تعريق، سردرد، درد عضلات و مفاصل، گلو درد و گرفتگي بيني از علائم آنفولانزا هستند. برخي از انواع آنفولانزا مانند نوع خاصي از ويروس آنفولانزاي A که به آنفولانزاي خوکي معروف است، ممکن است با اسهال و استفراغ نيز همراه باشد. آنفولانزا معمولأ بين 2 تا 7 روز طول مي کشد.
ممکن است آنفولانزا در کودکان، سالمندان و کساني که مشکلات قلبي – عروقي و يا تنفسي دارند، با عفونت ريه (پنوموني يا ذات الريه) همراه شود. چنين حالتي در افراد سالم کمتر ديده مي شود.
باورهاي نادرست در مورد سرماخوردگي و آنفولانزا در مورد هر دوي بيماري هاي سرماخوردگي و آنفولانزا باورهاي نادرستي وجود دارد. يکي از اين باورهاي نادرست، درمان آنتي بيوتيکي است که هيچ تأثيري بر روي ويروس سرماخوردگي و يا آنفولانزا ندارد، حتي مشکلات بيمار را بيشتر نيز مي کند
2 نکته در مورد آنتي بيوتيک ها قابل توجه است: آنتي بيوتيک ها براي درمان باکتري ها، عفونت هاي قارچي، و تک ياخته هاي انگلي مؤثر هستند و هيچ گونه تأثيري بر روي ويروس ها ندارند. از اين رو هرگز نبايد براي درمان سرماخوردگي يا آنفولانزاي ويروسي مصرف شوند.
مصرف بي رويه و خودسرانه آنتي بيوتيک باعث پديده “مقاوت آنتي بيوتيکي” مي شود، به اين معنا که باکتري ها در اثر تماس زياد با آنتي بيوتيک ها راه بي اثرکردن آن ها را ياد مي گيرند و گويي آنتي بيوتيک در از بين بردن باکتري ناکارآمد مي شود. بنابر آمار رسمي، مصرف آنتي بيوتيک در ايران 16 برابر استاندارد جهاني است.
يکي ديگر از باورهاي نادرست در مورد سرماخوردگي و آنفولانزا اين است که قرار گرفتن در معرض هواي سرد باعث بروز اين بيماري ها مي شود. در حالي که عامل اين بيماري ها ويروس است و ربطي به هواي سرد ندارد. به عبارتي در تابستان هم احتمال ابتلا به اين 2 بيماري وجود دارد.
پس دليل شيوع زياد اين بيماري ها در زمستان چيست؟ در فصول سرد مدارس باز مي شوند و کودکان در تماس نزديک با هم هستند، در نتيجه انتقال بيماري بين کودکان و سپس به خانواده ها و جامعه بيشتر مي شود. در زمستان و پاييز مردم تمايل بيشتري دارند که در فضاهاي سرپوشيده بمانند، همين مسئله عامل تسريع انتقال ويروس از فردي به فرد ديگر است. ويروس هايي که آنفولانزا و سرماخوردگي را توليد مي کنند، در هنگامي که رطوبت هوا
در هنگامي که رطوبت هوا کم است يعني در پاييز و زمستان بهتر و بيشتر زنده مي مانند. در فصول سرد، مخاط بيني و دهان خشک تر است، اين مسئله در انتقال ويروس به بدن نقش مهمي دارد.
عوامل مؤثر در بيماري ها سن: کودکان و افراد مسن بيشتر سرما مي خورند چون سيستم ايمني بدن آنها ضعيف تر است و دانش و توانايي کمتري براي مراقبت از خود در برابر بيماري دارند. کم خوابي و استرس: کم خوابي و استرس سيستم ايمني بدن را ضعيف مي کنند و فرد را در معرض انواع بيماري ها قرار مي دهند.
دخانيات: سيگار و قليان چه براي خود شخص مصرف کننده و چه براي اطرافيان او خطر ابتلا به انوع بيماري ها افزايش مي دهد چون سيستم ايمني بدن را ضعيف مي کند.
آلرژي: سرماخوردگي و آلرژي داراي علائم مشترکي مثل سوزش گلو و آبريزش بيني هستند. تأثيري که آلرژي بر روي بيني و گلو مي گذارد باعث مي شود آن ها بيشتر در معرض خطر سرماخوردگي و آنفولانزا قرار بگيرند. منبع شفا جو
=) ممنون از اطلاعاتتون
منهم ممنونم از سؤال خوبتون :)
آنفولانزا فكر كنم با سرماخوردگي متفاوته... درسته؟
همينطوره توضيح کامل در همين فيد داده شده
ممنون خوندم... بيشتر ما دچار سرماخوردگي ميشيم تا انفولانزا
بهر حال انفولانزا شايع تر هست و آسانتر سرايت ميکنه
ممنون
خواهش ميکنم ... بهر حال منکه تا بحال مبتلا نشدم البته حدود ده ماه ديگه مونده :)
ان شاالله كه مبتلا نشيد و هميشه سالم باشيد و بگيد حيف شد پول واكسن دادم:)
ممنونم از دعاي خير شما بنده هم متقابلا برايتان آرزوي سلامتي ميکنم
سپاس بزرگوار
مرحمت عالي زياد
هنوز از برکات واکسن برخورداريم :)
الحمدلله:)
‍‍‍‍* راوندي *
رتبه 80
15 برگزیده
1077 دوست
محفلهای عمومی يا خصوصی جهت فعاليت متمرکز روی موضوعی خاص.
گروه های عضو
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله فروردين ماه
vertical_align_top